Üdvözöljük weboldalunkon

Sok szeretettel köszöntjük az intézményünk iránt érdeklődőket!

Bölcsődénk szociális alapellátó intézmény Vasad Község Önkormányzat fenntartásában.

Gyermekek gondozásával, nevelésével kapcsolatosan sokrétű feladatok színesítik napjainkat. A gyermekcsoportokban súlyt helyezünk a bölcsődés korú gyermekek önállósodására, valamint, készségeik, szokásaik és kapcsolataik fejlesztésére.

 Ennek érdekében az étkezési, gondozási és alvási időn kívül egész nap életkoruknak megfelelő játékok állnak rendelkezésükre. A gyermekek sokat énekelnek, rajzolnak, gyurmáznak,   játszanak, kisgyermeknevelőik segítségével és, ami a legfontosabb, ezekben, a tevékenységekben csak az vesz részt, aki szeretne, ugyanis ebben a korosztályban nem lehet még kötött foglalkozásokat tartani.

A bölcsődében  kisgyermeknevelők biztosítják a gyermekek magas szintű nevelését. Jól ismerik a kisgyermekek szükségleteit, pszichés fejlődésük jellemzőit, így a gyermekek egyéni igényei szerint segítik elő személyiségük kialakulását.

Ízléses dekorációval hívogatóvá, barátságossá varázsolják a gyermekszobákat.

Intézményünk szép-nagy  kerttel rendelkezik, a gyermekek napjaik nagy részét a szabadban töltik, ahol homokozó és mozgásfejlesztő eszközök állnak rendelkezésükre a játékok mellett.

A bölcsődénkben fontosnak tartjuk a korszerű étkezés biztosítását, a modern táplálkozási szokások kialakítását, az életkornak megfelelő tápanyagszükségletek kielégítését.
Fontosnak tartjuk a családok segítését és a velük való együttműködést. A ránk bízott gyermekeket családias környezetben fogadjuk, szeretettel vesszük őket körül, amíg szüleik dolgoznak. A kisgyermeknevelők meghitt személyes kapcsolata a gyermekekkel való együttjátszás során olyan hangulatot teremt, amelyben a kicsik boldogok és kiegyensúlyozottak lesznek.

Odaadó munkával, a szülőkkel közösen neveljük a családok legféltettebb kincsét a

Gyermeket!

Várjuk mindazon érdeklődők jelentkezését, akik derűs, családias, nyugodt környezetben szeretnék látni, felcseperedni gyermeküket.


A kialakult veszélyhelyzetre való tekintettell,Bölcsődénk látogatókat nem fogad,illetve felhívjuk a Szülők és a családtagok figyelmét a prevenciós szabályok betartására.

 Köszönettel: Bölcsőde Vezetése és  Dolgozói