Bölcsődei napirend

Szeretettel köszöntünk a bölcsődénk egy napján,kérlek ha idejár a gyermeked igazodj a napirendünkhöz.  Minden kisgyermek számára fontos tényező az állandóság és a szokásrend kialakítása,már megszületéstől  kezdve alakul ki a napirend mindenki életében.

Reggel 600-tól fogadjuk az érkező kisgyermekeket,ha nagyon fáradtak biztosítjuk nekik a további pihenés lehetőségét. Kérünk benneteket kedves Szülők,hogy  800-ig szíveskedjetek ideérni,mivel reggeli következik.

Reggeli idő alatt nem áll módunkban gyermeket bevenni,sajnos ki kell várni az öltözőben a reggeli végét. Ilyen pici gyermekeket  reggeliztetni igen nagy odafigyelést igényel,ezért megértéseteket köszönjük.

 

Szeretünk (foglalkozások)keretében: mondókázni rajzolni tornázni,gyurmázni,és mind emellett biztosítjuk a szabad játék lehetőségét,az udvaron való levegőztetést illetve a nagymozgásos játéktevékenységet.

1000-kor kapjuk a tízórai folyadékot,illetve a gyümölcsöt,ettől függetlenül  időjárásnak megfelelően biztosítjuk a folyadék pótlást.

1130-kor kapjuk az ebédet,fontos a pici gyermekek miatt időben elkezdeni mert Ők még nagyon hamar elfáradnak,ezért gondozási sorrendben kezdjük minden csoportban az ebédeltetést.

1200-tól  altatási idő van,igyekszünk biztosítani minden kisgyermek számára a megfelelő pihenést és komfortérzetet.

1430-1500között uzsonnázunk,ez mindig a csoport ébredésétől függ,igyekszünk összehangolni,de mindenkinek más és más az alvásigénye.

1500-tól lehet  elvinni a gyermekeket ,(illetve ha a szülő előre jelzi bármikor.)  Megkérjük a kedves Szülőket,hogy uzsonna befejezéséig szíveskedjenek az öltözőben várakozni,ne zavarják meg az étkezést,illetve a napi szokásokat.

Szíveskedjenek a Kedves Szülők 1700-ig a gyermekeket elvinni a bölcsődéből,a gyermeket  kizárólag nagykorú személy viheti el a bölcsődéből,illetve aki  az üzenő füzetbe be lett jegyezve.

1700-tól 1730-ig takarítási fázis folyamatok zajlanak.

Amennyiben nem érkeznek meg a Szülők a gyermekükért időben,abban az esetben  a kisgyermeknevelők a magukénak tudják  Őket.

Kérünk  benneteket,hogy napirendünket vegyétek figyelembe,és ennek betartásával segítsétek munkánkat.       

                                                                                                         Köszönettel: Kisgyermeknevelők

Kapcsolat


Cím:2211. Vasad Bem utca 92.

Vörös Gábor Zoltánné mb.intézményvezető
06-30/221-59-73

Bölcsőde telefonszáma:

0630/929-75-48